Forår ministrone suppe med pesto

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

  • 3 spsk. Jomfru oliven olie
  • 40g smør
  • 2 store løg, finthakket
  • 1 porre, delt på langs og skåret i tynde strimler
  • 250g kartofler skrællede og skåret i små stykker
  • 3 stk selleri stænger skåret i små stykker
  • 150g savoy kål
  • 2 litres oksekød eller grønsagsboullion
  • 400g hakket italienske tomater (evt. dåse)
  • salt of friskkværnet peber
  • 2 spsk basilikum pesto

Forberedelse

  1. Varm olien og smør i en stor gryde. Tilføj løg, porre og kartofler og svits det i ca. 5 minutter til de begynder at blive bløde, rør jævnlig i det. Tilføj selleri og svits et par minutter videre.
  2. Skær det halve kål ud i trekanter. Fjern stilken i midten. Skær bladene på tværs i korte stykker
  3. Hæld bouillon  og tomaterne i gryden sammen med kålen og få det til at koge.
  4. Krydder det med salt og peber, lad suppen simre i ca. 30 minutter.
  5. Tilføj pestoen de sidste 5 minutter og tjek at den er smagt til.
Print Friendly
Powerfood located at 511/67 Huynh Van Banh , Ho Chi Minh, VN . Reviewed by 96 customers rated: 4 / 5