Kylling med Agurk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

  • ½ liter fedtfattig yoghurt
  • ½ deciliter tyndskåret forårsløg
  • 2 tsk. friske mynteblade i småstykker
  • 1/2  tsk. kværnet spidskommen
  • ¼ tsk. salt
  • 1/8 tsk. kværnet sort peber
  • 4 små stykker kylling bryst uden skind 500 g
  • 1/8 tsk. kværnet sort peber
  • 1 krus hakket agurk

Forberedelse

1. I en skål, blandes: yoghurt, forårsløg, mynte, spidskommen, salt, og 1/8 tsk peber. Tag halvdelen af det blandede yoghurt over i en lille skål og sæt til side. Agurk yoghurt-sauce: Rør den hakkede agurk i den resterende del af yoghurten.

2. Drys kylling stykkerne med 1/8 tsk. peber.

3. Grill eller steg kyllingen på medium varme i ca 12-15 minutter til det ikke længere er rosa. Halvvejs vendes kødet og pensles med yoghurt mixturen.

4. Server kyllingen med Agurk-yoghurt saucen.

Print Friendly
Powerfood located at 511/67 Huynh Van Banh , Ho Chi Minh, VN . Reviewed by 96 customers rated: 4 / 5