Mandelbøf med blomkål og et pift af Indien

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

1 Blomkål

400 gram magert hakket oksekød

1 Gulerod

1 tsk. salt

1/2 tsk peber

1 spsk Tandoori Masala krydderi

14 Mandler

4 stk baldselleri

Forberedelse

Mandlerne hakkes fint.

Riv guleroden

Bland mandler, oksekød, mandler, gulerod, salt, peber og Tandoori Masala krydderi i en skål. Blandingen formes til fire bøffer og steget på panden i jomfru oliven olie.

Fjern bladene fra blomkålen og del op i små buketter. Kog blomkålen så den ikke er mør men har bid – den skal være lidt sprød indeni.

Bøffen servers med blomkålen og en stængel bladselleri skåret i to stykker.

I retten er der mad til 2 vokse og 2 børn. Man føler sig mæt og godt tilpas længe efter.

Print Friendly
Powerfood located at 511/67 Huynh Van Banh , Ho Chi Minh, VN . Reviewed by 96 customers rated: 4 / 5