Spicy blomkål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

  • 2 spsk jomfruoliven olie
  • 2 tsk chilli puver (eller efter behov)
  • 2 tsk kværnet spidskommen
  • 2 tsk kværnet korriander
  • 2 tsk gurkemeje
  • 2 tsk kværnet sort peber
  • 1 blomkål, brækket i små buketter
  • 25 gram tamarind pasta (kan købes hos special købmand)
  • 250 ml kogende vand
  • 1 spsk eddike
  • salt

Forberedelse

  1. Varm en stegepande til medium varme og tilføj olien. Tilføj krydderierne og steg dem i 2-3 minutter. Tilføj blomkålen og rør rundt så de bliver dækket med krydderierne.
  2. Rør tamarind pastaen ud i det kogende vand. Tilføj tamarind-vand mixturen på panden med blomkålen og rør det rundt i eddiken. Smag det til med salt. Bring panden i kog, sæt temperaturen ned og lad det simre i 5-6 minutter, eller indtil at blomkålen er mør.
Print Friendly
Powerfood located at 511/67 Huynh Van Banh , Ho Chi Minh, VN . Reviewed by 96 customers rated: 4 / 5